Over ons

Wij leveren hoge kwaliteit, professionele montage en onderhoud tegen een eerlijke prijs.

Missie

Ónze missie is het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat.

Visie

Het meehelpen van het verduurzamen van de woningen in Nederland.

Waarden

Duurzaamheid , Klantgerichtheid, Deskundigheid

Zonder titel (1400 x 924 px)

Wie is Aircowinkelonline

Aircowinkelonline is een dynamische bedrijf dat gespecialiseerd is in adviseren, installeren, repareren en onderhouden van airconditioning systemen. Aircowinkelonline levert, installeert en onderhoudt airco’s voor particulieren en bedrijven. Bij Aircowinkelonline wordt gewerkt met de best verkrijgbare machines en materialen. Airco’s van Mitsubishi, LG en Daikin zijn volgens Aircowinkelonline de juiste machines om mee te werken. Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerde, opgeleide professionals met ervaring. Klantgericht denken, het nakomen van onze afspraken en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dit geldt niet alleen voor onze service, maar ook voor de producten zelf. Daarom werken wij uitsluitend met merkfabrikanten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op gebied van airco’s / airconditioning , verwarming, luchtbehandeling en luchtgordijnen bij zowel particulieren als bij bedrijven.

Wij staan garant voor een perfecte, schone en precieze uitvoering van de installatie volgens de installatie-eisen F-gassen verordening van de Europese Unie. De installatie begint bij ons in de planning en ontwerp van airco’s / airconditioning en eindigt met het onderhoud.

Waarom Aircowinkelonline ?

Wij hebben alle disciplines in huis; technisch adviseurs, monteurs, service en onderhoud. En dat doen wij met zorg en aandacht voor u en uw huis. Wij bieden een totaalpakket zonder verrassingen achteraf. 

Snelle installatie

Installatie garantie van 2 weken. Onze monteurs komen binnen 2 weken langs voor installatie

Persoonlijke Advies

Wij luisteren naar uw wensen en brengen daarna een advies uit. Wilt u ook verwarmen? Hoeveel kamers moeten worden geklimatiseerd? Is uw huis schaduwrijk of juist heel zonnig gelegen?

Geruime voorraad

Onze voorraad maakt het mogelijk om op korte termijn de gewenste airco’s te leveren bij de klanten.

Geen verrassingen

Onze offerte is inclusief montage- en installatiekosten en BTW. Dankzij het bezoek vooraf, komen wij tijdens de montage nooit voor verrassingen te staan.

Zonder titel 500 x 250 px 500 x 200 px

Wat klanten zeggen over ons op google

Betere lucht, beter Leven

Doordat ventilatie van de airconditioning komt er schone en daarmee gezonde lucht uw ruimte binnen

× Hoe kan ik u helpen ?