Assortiment

Grote selectie voor uw huis. Profiteer nu van de beste prijzen!

Onze producten

Zonder titel 1200 x 788 px 1200 x 600 px 1000 x 600 px 1000 x 850 px 1000 x 600 px 2 1

Multisplit set

U kunt onze multisplit airconditioners direct als set kopen. De multisplit set omvat de buitenunit en twee of drie binnenunits voor flexibel gebruik in uw privé- of commerciële ruimtes. Elke binnenunit wordt geleverd met een bijpassende afstandsbediening, waarmee u de unit afzonderlijk kunt bedienen.

 

placeholder

Wandkasten

Met een multisplit airconditioner worden meerdere kamers door slechts één airconditioner bediend. Deze zijn allemaal gelijkelijk verbonden met één enkele buitenunit. Multisplit-wandunits zijn geschikt voor ruimtebesparende wandmontage. Ze kunnen echter ook worden gecombineerd met plafond- of kanaalunits. Wall split airconditioners zijn ideaal voor de airconditioning van meerdere residentiële of commerciële ruimtes en kunnen de lucht tegelijkertijd koelen, verwarmen en ontvochtigen.

placeholder

Plafond units

De Multisplit plafondunits zijn ideaal voor alle gebruikers die beperkte ruimte hebben in hun lokalen. U hoeft slechts één buitenunit te installeren en u kunt de plafondunits die ermee verbonden zijn in meerdere kamers installeren.

Multisplit plafond airconditioners zijn ook ideaal voor diegenen die hun airconditioner in de toekomst willen uitbreiden en uitbreiden naar meerdere kamers. 

placeholder

Borstkast units

Multisplit borstkast kunnen zeer flexibel in elke ruimte worden geïnstalleerd. Verschillende van deze units zijn aangesloten op slechts één enkele buitenunit. U hoeft dus niet voor elke kamer apart een airconditioner aan te schaffen, maar kunt met slechts één unit meerdere kamers of een heel gebouw van airconditioning voorzien of verschillende temperatuurzones instellen.

placeholder

Kanaalunits

De Multisplit kanaalunit voor airconditioning is ontwikkeld voor ruimtebesparende en onzichtbare installatie in het verlaagde plafond. Eén enkele buitenunit kan worden gecombineerd met maximaal 5 binnenunits – met een Multi Split kanaalunit kunt u dus tot 5 kamers tegelijk van airconditioning voorzien.

placeholder

Buitenunits

Elke multisplit airconditioner vereist slechts één buitenunit, die kan worden gecombineerd met maximaal 5 binnenunits. Onze multisplit-buitenunits kunnen worden aangesloten op wand- en plafondunits, alsook op borst- en kanaalunits. Alle binnenunits die zijn aangesloten op de buitenunit kunnen afzonderlijk worden bediend via een afstandsbediening.

× Hoe kan ik u helpen ?