Airco onderhoud in Limburg

Aircowinkelonline.nl is jouw specialist in airconditioning in Limburg. Naast het verkopen en installeren van airco’s, bieden wij ook uitgebreide onderhoudsdiensten aan. Onze diensten zijn essentieel voor het behouden van een gezond en duurzaam binnenklimaat in je woning of kantoor.

Airco onderhoud kies voor kwaliteit en ervaring

In onze airco winkel is gevestigd in Limburg en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, installeren, repareren en onderhouden van airconditioning systemen. Wij streven naar:

  • Het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat: Wij helpen bij het verduurzamen van woningen en kantoren in Nederland.
  • Duurzaamheid en klantgerichtheid: Onze diensten zijn gericht op duurzame oplossingen en het nakomen van afspraken.
  • Deskundigheid en kwaliteit: Met een team van deskundige technici garanderen wij hoogwaardige service bij elke klus.

Leer meer over onze diensten en aanpak op onze over ons pagina.

image 1
image 2
image 3

Waarom is onderhoud nodig?

Regelmatig onderhoud van jouw airco is cruciaal om de efficiëntie, levensduur en veiligheid van het systeem te waarborgen. Het voorkomt veelvoorkomende problemen zoals verstoppingen, lekkages en inefficiënte koeling, wat kan leiden tot hogere energiekosten en onvoorziene reparaties.

repairman doing air conditioner service min
De Duurzame Jongens airco 19 scaled 1
technician looking refrigerant leaks min

Een airco onderhouden in Limburg

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw airco onderhoud in Limburg? Aircowinkelonline.nl biedt meer dan een decennium aan ervaring, klantgerichtheid en een streven naar een gezond en duurzaam binnenklimaat. Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie over onze diensten.

De onderhoudspakketten van Aircowinkelonline.nl

Bij Aircowinkelonline.nl bieden we uitgebreide onderhoudsbeurten aan om het systeem in topconditie te houden:

Onderhoud binnenunit

Dit omvat de controle van de bedrading, het reinigen van filters en het desinfecteren van de verdamper.

Onderhoud buitenunit:

We reinigen het buitendeel, controleren op lekdichtheid en meten de spanning.

Check

We voeren een controle uit op besturing en temperatuurregeling.

Meting

Een meetrapport wordt opgesteld om de efficiëntie van het systeem te waarborgen.

Service

Inclusief vervangende airco onderdelen en materiaal indien nodig.

Prijzen voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het aantal units:

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

Claudia Weyers
Claudia Weyers
2024-05-20
Allereerst transparante prijzen op de website, daarnaast een zeer deskundig advies waarin meegedacht wordt met je wensen als klant. Alle afspraken worden nagekomen, De monteurs terplekke zijn vriendelijk, maar bovenal wordt er keurig werk geleverd. Boven verwachting, alles keurig geplaatst, en daarna netjes opgeruimd. Geen schroefje of lege doos is blijven liggen. Echt perfect. Alles werkt ook nog is prima, lekker geen heet huis meer deze zomer. Airco winkel online is echt een bedrijf wat ik kan aanbevelen.
Ton Tindemans
Ton Tindemans
2024-05-17
Zocht lokale aircospecialist en kwam bij aircowinkelonline uit. Had gelijk goed gevoel. Zelden zo secuur en perfect iemand zien installeren. Aram en Bart weten waar ze mee bezig zijn en nemen hun vak heel serieus. Denken goed mee.
rob sijben
rob sijben
2024-04-23
Twee airco units laten plaatsen door Aircowinkelonline, goed advies gekregen, waarbij ook goed geluisterd werd naar onze wensen. Installatie verliep heel fijn en netjes, alles werd precies zo geinstalleerd als we afgesproken hadden. Heel tevreden mee. Aanrader!
Joris van der Waart
Joris van der Waart
2024-04-19
Goed advies, vriendelijke service en een vakkundige installatie. Ik had drie offertes opgevraagd en bij Aram had ik het beste gevoel. Open, vriendelijk en betrouwbaar. Hij dacht goed mee over welk merk het beste bij ons zou passen (we hebben voor Daikin gekozen) en over welke units in de slaapkamers van de kinderen op zolder het beste zouden passen. In de slaapkamer aan de zonzijde hebben we een unit gehangen met een wat hogere koelcapaciteit dan in de slaapkamer aan de schaduwzijde. Slim bedacht van Aram. We zijn erg tevreden over de installatie en over onze airco; in de zomers koel wanneer we willen en in de winter kunnen we lekker bijverwarmen. Dankzij Aircowinkel online wonen we nu nóg comfortabeler. We zullen veel plezier aan onze nieuwe aanwinst beleven. Ik beveel Aircowinkelonline van harte aan.
Marjo Loupias
Marjo Loupias
2024-04-12
Heel tevreden over het gehele traject van informatie, situatie bekijken, offerte en uiteindelijk plaatsing van 2 airco units. De offerte was dusdanig concurerend dat wij besloten met Aircowinkelonline in zee te gaan. En ja dat was dus een voltreffer; op afgesproken dag en tijd installatie door Ahran en Bart . Afwerking echt keurig en als bonus alle afval, verpakking etcetera keurig opgeruimd en meegenomen. Echte aanrader zeer tevreden ook over de airco's natuurlijk. Erik en Marjo
Bas Coensen
Bas Coensen
2024-04-09
Super goede service!
Midas Kolsters
Midas Kolsters
2024-03-27
Super kwaliteit en heel netjes geïnstalleerd. Er werd heel netjes gewerkt en alles weer goed opgeruimd. Dat in combinatie met een scherpe prijs maakt mij een zeer tevreden klant!
Lennart
Lennart
2024-03-25
Heldere communicatie. Goed meedenkend over mogelijkheden en plaatsing. Zeer nette installatie met minimum aan zichtbare leidingen. Eerste contact, inspectiebezoek, plaatsing extra groep in meterkast en installatie allemaal binnen 3 weken. Kortom: helemaal top!
young man woman sitting table wo

Gecertificeerd en vakkundig installateur van airco’s

Wij staan bekend om onze vakkundigheid in het onderhouden van airco’s. Met jarenlange ervaring in de verkoop, installatie en onderhoud van airconditioning systemen, verzekeren wij een topkwaliteit service voor elke klant. Ons bedrijf is bovendien gecertificeerd met het STEK-certificaat, wat een bewijs is van onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid in alle aspecten van ons werk. Dit certificaat bevestigt dat we volgens de strengste industrienormen opereren, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare en duurzame installatie en onderhoud van jouw airconditioning.

Wij begrijpen het belang van een goed functionerende airco, niet alleen voor comfort maar ook voor de gezondheid. Daarom zetten we ons in om elke installatie en onderhoudsbeurt met de grootste zorg uit te voeren, zodat het systeem efficiënt en effectief blijft werken, jaar in, jaar uit.

Wacht niet langer en zet vandaag de stap om het comfort in je huis of kantoor in Sittard aanzienlijk te verhogen. Vraag direct een offerte aan via onze website of maak een afspraak om ons te bezoeken op onze locatie in Sittard. Ons toegankelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de ideale airco-oplossing.

Je kunt ons bereiken op +31625263636 of via een e-mail naar Info@aircowinkelonline.nl. Kom ook gerust langs bij ons op Limburglaan 5, 6004 HA Weert om persoonlijk onze service en producten te ervaren. Bij Aircowinkelonline.nl staan service, kwaliteit en jouw tevredenheid altijd voorop. Investeer in je welzijn met Aircowinkelonline.nl, waar we garanderen dat comfort hand in hand gaat met kwaliteit.

Contact en locatie

× Hoe kan ik u helpen ?